Gulvafslibning
& Efterbehandling

Gulvafslibning
& Efterbehandling

Væk dit gamle gulv til live igen

Er hjemmets gulve blevet matte og triste i udtrykket? Gulve skal fra tid til anden plejes og vedligeholdes for, at opretholde både holdbarhed og æstetik. Med en komplet gulvafslibning og efterbehandling, giver du dit gulv helt nyt liv og slipper af med irriterende ridser, mærker og pletter.

Hos Nordentoft Gulve har vi over 14 års erfaring i rygsækken. Gulvafslibning kræver foruden det rette materiel, også tekniske finesse og øje for de helt små detaljer. Vi udfører professionel afslibning af alle typer trægulve, og tilbyder ligeledes grundig efterbehandling med produkter i høj kvalitet.

Vores gulvservice er bygget på grundighed og faglighed, og vi garanterer et resultat i der altid lever op til dine forventninger. Vi er desuden specialister i vinyl til vådrum.

Vi kender dit gulv

Vores omfattende ekspertise gør os i stand til at vurdere præcis, hvilken behandling dit gulv kan klare, og hvilken der vil give det bedste resultat. Ingen gulve er helt ens og derfor er behandlingen heller ikke den samme.

Vi er altid klar til at yde professionel rådgivning uanset din gulvopgave. Vi vil gerne høre om dine gulvdrømme og realisere dem sammen med dig. Vi sætter en ære i at have dig med under hele processen og tilbyde kyndig vejledning med både stort og småt. Vi har helt styr på både afslibning og hvilken type af efterbehandling dit gulv kan klare. Dermed kan du trygt lade os varetage din gulvopgave, og vi garanterer et resultat i topklasse.

Skal vi tage et kig på dit gulv?

Vi brænder for at levere gulvløsninger i høj kvalitet. Ønsker du en fagmands øjne på gulvet i stuen eller soveværelset, er vi aldrig mere end et opkald eller en mail væk. Du kan altid ringe til os på telefon 20 96 78 28 eller sende en mail til lars@nordentoftgulve.dk. Det er ganske uforpligtende.

Gulvafslibning og efterbehandling

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen