Linoleumsgulv

Linoleumsgulv

Bæredygtigt gulv med lang levetid

Hvis du ønsker et meget slidstærkt gulv, der er produceret i naturmaterialer til gavn for miljøet, skal du vælge et linoleumsgulv. Gulvtypen er kendetegnet ved sin sin lange levetid, behagelige overflade og minimale vedligeholdelse.

Specielt i køkkener og entreér er linoleumsgulve populære, da de er utroligt støjsvage og nemme at rengøre blot med en fugtig klud. Dermed er gulvet ideelt i rum, hvor der ofte kan forekomme skidt og snavs fra eksempelvis mad eller beskidt fodtøj.

Hos Nordentoft Gulve drager vi nytte af mere end 14 års erfaring med linoleumsgulve og tilbyder både levering og montering af nyt gulv eller behandling af dit nuværende.

Kun fantasien sætter grænser for linoleumsgulv

Mange forbinder et linoleumsgulv med de sorte og hvide skaktern, som findes i mange køkkener. Et sådant design er blot en af hundredvis af mønster- og farvekombinationer du kan vælge imellem, hvis du ønsker et linoleumsgulv i boligen. Ved et linoleumsgulv, får du et gulv der er fuldstændig i tråd med din personlige stil og det rum gulvet skal lægges i.

Ved du at du skal have nyt gulv, men kan ikke beslutte dig, hjælper vi gerne med processen. Vi rådgiver på tværs af tæppefliser, vinylgulv, sildebensparket og plankegulve.

Din rådgivende gulvmand

Vi lever af tilfredse kunder og går altid det ekstra skridt for at realisere dine gulvdrømme. Hos os får du en kyndig sparringspartner til dit gulvprojekt. Vi rådgiver i både stort og småt og har dig med under hele gulvprojektet. Du skal derfor aldrig tøve med at tage os med på råd.

Linoleumsgulv – få et uforpligtende tilbud

Drømmer du om et nyt linoleumsgulv i hjemmet? Uanset om du allerede har taget beslutningen, eller vil du høre mere om dine muligheder, vil vi altid gerne tage en uforpligtende snak om dine ønsker. Vi kan fanges på telefon 20 96 78 28 eller ved at skrive en mail til lars@nordentoftgulve.dk.

Linoleumsprøver

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen