Lægning af sildebensparket

Lægning af sildebensparket

Specialister i lægning af sildebensparket

Er du på udkig efter et elegant og klassisk trægulv? Så er sildebensparket noget for dig. Den eksklusive gulvtype kan lægges og behandles på mange forskellige måder, hvilket giver rig mulighed for at sætte et personligt præg. Gulvtypen er kendt for sit karakteristiske mønster. Her anvendes træsorterne ask og eg på grund af det æstetiske, såvel som den lange holdbarhed og minimale vedligeholdelse.

Hos Nordentoft Gulve har vi mange års erfaring med sildebensparket, og kan udføre selv de mest komplekse opgaver. Vi værner omkring den gode kundeoplevelse, og sætter derfor altid kunden i fokus. På den måde kan du være sikker på, at dine behov og ønsker høres, når du vælger os til at stå for din gulvlægning.

Stilfuldt gulv i klassisk design

Når du skal have udført lægning af sildebensparket, så er det essentielt, at udførelsen er korrekt. Det kræver stor erfaring og ekspertise, at skabe den smukke og eksklusive fremtoning, som sildebensparket typisk forbindes med. Derfor bør du altid rådføre dig med en professionel gulvmontør, når du skal have bragt gulvtypen ind i din bolig – Og det er vi.

Hos os er mulighederne mange, hvorfor vi altid tager en grundig snak med dig inden arbejdet påbegyndes. På den måde kan du trygt stole på, at du får det resultat, som du drømmer om. I den forbindelse kan vi tilbyde sildebensparket i forskellige længder, bredder og træsorter.

Uforpligtende tilbud på lægning af sildebensparket

Har du spørgsmål til din forestående sildebensparket opgave? Eller er du bare nysgerrig på hvordan, vi kan hjælpe dig med gulvlægning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan udføre en bred vifte af gulvlægningsopgaver. Her kan vi blandt andet hjælpe dig med lægning af vinylgulv, linoleumsgulv, plankegulve og tæppefliser.

Kontakt os i dag for et uforpligtende og gratis tilbud på lægning af sildebensparket. Vi kan træffes på telefon 20 96 78 28 eller på e-mail lars@nordentoftgulve.dk.. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Lægning af sildebensparket

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen