Lægning af plankegulve

Lægning af plankegulve

Altid lægning af plankegulve efter dine ønsker

Er du på udkig efter et solidt gulv? Så er plankegulv en god løsning. Med et plankegulv får du et gulv, du stort set kan skræddersy efter dine behov og ønsker.

Hos Nordentoft Gulve har vi mange års erfaring med gulvlægning, og er specialister i lægning af plankegulve. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvalitet. Dette gælder hele vejen rundt – Lige fra valg af materialer til udførsel.

Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med en professionel og erfaren gulvmand, når du skal vælge plankegulve.
Selve arbejdet med lægning af plankegulve er en kompliceret opgave, hvorfor vi anbefaler at du får professionelle til det. På den måde er du sikker på, at opgaven udføres korrekt, og at du undgår større omkostninger grundet fejl og mangler. Med mere end 14 års erfaring fra gulvbranchen, kan du trygt overlade din gulvlægning til os.

En stor palette af fordele med plankegulve

Hvorfor skal du vælge et plankegulv, når du skal have lagt nyt gulv? For os er svaret klart. Med et plankegulv kan du skræddersy din egen løsning ud fra træsort, overflade, struktur og dimension på dit gulv. Hertil opnår du en lang række fordele. Disse er blandt andet følgende:

  • Lang holdbarhed da overfladen kan slibes og behandles
  • Nemt at rengøre og vedligeholde
  • Indflydelse på gulvets look
  • Og meget mere

Hos Nordentoft Gulve tilbyder vi ydermere muligheden for, at du kan sætte et personligt præg på dit plankegulv. Dette er muligt med en nøje udvalgt overfladebehandling.

Få et tilbud på lægning af plankegulve

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår disse, samt hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Skal du bruge hjælp til andet end lægning af plankegulve? Så kan vi også bistå med lægning af vinylgulv, linoleumsgulv, sildebensparket og tæppefliser.

Vi kan kontaktes på telefon 20 96 78 28 eller på e-mail lars@nordentoftgulve.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Gulvlægger med speciale i vinyl

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen