Professionel lægning af tæppefliser med Nordentoft Gulve

Professionel lægning af tæppefliser med Nordentoft Gulve

Tæppefliser i høj kvalitet til fornuftige priser

Med mere end 14 års erfaring inden for gulvbranchen er Nordentoft Gulve det rette valg, hvis du skal udført lægning af tæppefliser. Vi tilbyder et stort udvalg af tæppefliser i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Gennem årene har tæppefliser vundet stor popularitet, og ses i alt fra kontorlandskaber og erhvervslokaler til private boliger. Den stigende popularitet skyldes i høj grad, de mange fordele, som kan opnås gennem lægning af tæppefliser. Disse er er blandt andet følgende:

  • Varme og komfort
  • Høj akustisk kvalitet
  • Høj ​​slidstyrke
  • En bred vifte af designmuligheder

Fordelene ved tæppefliser er mange, og gulvtypen kan klare store belastninger, såvel som dagligdags slid. Det er kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til valg af farver, størrelser og mønster. Dette giver en unik mulighed for, at lade den stil du ønsker, komme til udtryk.

lægning af tæppefliser

Eksperter i lægning af tæppefliser & gulv

Hos Nordentoft Gulve har vi stor ekspertise inden for tæppefliser. Vi sætter en ære i kvaliteten af vores arbejde, og arbejder udelukkende med markedets bedste produkter. Vi efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver inden for gulvlægning. Vi kan derfor bistå med rådgivning og udførsel, hvis du skal have udført følgende:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig med din.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Tag en uforpligtende dialog omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi gennemgår gerne dine drømme, og hvordan vi kan realisere dem for dig. Hertil udarbejder vi gerne er unikt tilbud, som er formet efter din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon 20 96 78 28 eller på e-mail lars@nordentoftgulve.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Mange typer lægning af tæppefliser

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen