Trægulve

Den naturlige gulvløsning

Et trægulv er en tidløs klassiker, der giver en helt unik følelse af at have naturen inde i dit hjem. Gulvtypen bringer både sjæl, liv og varme til et rum, og skaber en atmosfære og særlig skønhed du ikke får ved andre gulve. Hos Nordentoft Gulve er vi eksperter i trægulve og vi bruger altid de bedste materialer hvad angår både selve træet og produkter til afslibning samt overflade- og efterbehandling.

Lægning af trægulv i alle typer

Når du skal have udført lægning af trægulv, er der rigtigt mange ting at overveje og tage stilling til. Trægulve fås i et væld af muligheder både hvad angår gulvtype og belægning, træsort og det æstetiske udtryk.

De mest populære gulvtyper er planke- og parketgulv, som hver især findes i et utal af varianter, der kan lægges på vidt forskellige måder. Fælles for begge gulvtyper er, at de er særdeles holdbare og kan klare hverdagens brug både med børn og kæledyr.

Trægulve produceres i et bredt udvalg af forskellige træsorter som eksempelvis ask, eg eller fyrtræ, med hver deres unikke udseende. Ligeledes kan gulvet overfladebehandles med forskellige produkter såsom lak og olie, hvilket også giver gulvet hver sit særprægede udtryk.

Mulighederne er nærmest uendelige ved lægning af trægulv, og uanset hvilken type du vælger, får du en smuk og robust gulvløsning med lang levetid. Hos os har du mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på gulvet.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dit trægulv?

Lyder vi som den rette samarbejdspartner til lægning af trægulv i din bolig? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Hos Nordentoft Gulve leverer og monterer vi alle typer af trægulve bl.a. sildebensparket og plankegulve. Vi kommer gerne ud til dig og tager en uforpligtende snak om dine ønsker til et nyt gulv. Vi er altid parate til at yde kompetent rådgivning, og komme med vores faglige vurdering af hvilket gulv der vil passe bedst til dit hjem. Du kan altid kontakte os på mail lars@nordentoftgulve.dk eller på telefon 20 96 78 28.

lægning af trægulve

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen