Om os

Historien om Nordentoft Gulve

Nordentoft Gulve ApS blev startet i august 2020, med ønsket om at levere flotte gulvløsninger i høj kvalitet. Virksomheden er bygget på over 14 års erfaring fra gulvbranchen, hvor hver gulvopgave løses med stor grundighed, professionel rådgivning og faglig stolthed.

Har du spørgsmål til en opgave, eller har du bare brug for et kompetent gulvfirma, kan vi fanges på telefon 20 96 78 28 eller ved at skrive en mail til lars@nordentoftgulve.dk.

Vi arbejder kun med samarbejdspartnere hvis arbejde vi kan stå inde for. Dette er blandt andre Torndahl Gulve, som bl.a. tilbyder gulvafslibning i Holbæk.

Gulvlægger med speciale i vinyl

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen