Vinylgulv på badeværelset

Vinylgulv på badeværelset

Få nyt vinylgulv på dit badeværelse

Du kender sikkert allerede vinylgulve. Denne gulvtype er uhyre populær, og har været det siden den kom på markedet for efterhånden mange år siden. Vinylgulv er vådrumssikret gulvbelægning, og derfor helt perfekt til badeværelser og andre vådrum.
Der er mange fordele ved at vælge vinylgulv til badeværelset.

  • Vinylgulv er vandtæt så det er let at rengøre og vedligeholde
  • Vinylgulv er hurtigttørrende, hvilket giver en kort monteringstid, og lader dig bruge gulvet hurtigst muligt.
  • Og så er vinylgulv slidstærkt, så et gulv af denne type holder mange år fremover

Derudover kommer vinylgulv i forskellige farver og designs, hvilket giver dig en enestående mulighed for at påvirke udseendet af dit vådrum eller badeværelse.

Vælg en erfaren gulvmand til opgaven

Det siger måske sig selv at det er en god idé at vælge en professionel gulvmand til at lægge vinylgulv på sit badeværelse. Imidlertid vælger mange at forsøge sig med opgaven på egen hånd. Går dette galt, kan det blive en dyr affære, idét et vinylgulv lagt fejlagtigt kan miste evnen til at holde vand og underlag adskilt. I værste tilfælde står du altså med en vandskade hvis gør det selv projektet går galt. Herudover er det mere bekosteligt at få rettet op på et ødelagt vinylgulv end det er at få lagt et nyt.
Vores råd er derfor at vælge professionelle til opgaven til at starte med. Det sparer dig både tid og penge. Og så er du sikker på et professionelt resultat.

Har du brug for noget andet end vinylgulv til badeværelset? Vi kan også hjælpe med linoleumsgulv, plankegulve, sildebensparket og tæppefliser.

Vinylgulv til badeværelset? Indhent et tilbud

Har du spørgsmål til din forestående vinylgulv opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med gode råd til din opgave, så du ender med det bedst mulige resultat.
Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, og giver et godt tilbud. Kontakt os allerede i dag på telefon 20 96 78 28 eller ved at skrive en mail til lars@nordentoftgulve.dk.

vinylgulv på badeværelse

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen