Lægning af vinyl i vådrum

Lægning af vinyl i vådrum

Vinyl til vådrum såsom bryggers og badeværelse

Vådrum i boligen er en central del af dit hjem, da de benyttes mange gange om dagen. Typisk er badeværelset eneste vådrum i din bolig, men har du et bryggers med afløb eller separate rum til toilet og bad, betegnes disse ligeledes som vådrum. Fælles for disse rum er, at de alle er under påvirkning af vand, og derfor kræver specielle materialer, der kan klare fugt og vand på både gulv og vægge.

Med 14 års erfaring fra gulvbranchen, har vi ekspertisen og kompetencerne til at udføre alt fra renovering af eksisterende gulve og vægge til en komplet udskiftning. Vi lægger selvfølgelig også gulve i nyopførte boliger.

Vådrum skal være både praktiske og rare at opholde sig i. Lad en kompetent gulvmand hjælpe dig med at realisere din drøm om et nyt og mere funktionelt badeværelse eller bryggers.

Skal du bruge vinylgulv til badeværelse? Læs mere her

Vi tilpasser vinylgulv til netop din stil

Vi bruger udelukkende vinyl til vådrum. Vinyl er et vandtæt materiale, der både er nemt at rengøre og vedligeholde. Dermed er gulvtypen ideel til badeværelser, da vand ikke trænger gennem fugerne over tid, og dermed sikrer at gulvet holder i mange år.
Vinyl er nemt at montere, idet den lette konstruktion og korte tørretid gør, at opgaven kan klares hurtigere end eksempelvis fliser.

Vinyl findes i en bred vifte af farver og stilarter, der kan kombineres på mange forskellige måder. Du kan dermed give dit nye badeværelse et unikt udtryk, der passer til din personlige stil.

Fordelene ved vinyl er mange. Rengøringen klares nemt med en skraber eller en klud, hvorfor du ikke behøver at gøre hovedrent så ofte. Ligeledes får du med vinyl færre fuger end ved eksempelvis fliser, hvilket er en klar fordel, da kalk og andet skidt har en tendens til at sætte sig i fugerne.

vinylgulv i bruseniche

5 ting du skal være opmærksom på, inden du får lagt vinyl i vådrum:

  1. Forberedelse af undergulvet: Før vinylgulvet lægges, er det vigtigt at sikre, at undergulvet er rent, jævnt og tørt. Hvis der er ujævnheder eller skader på undergulvet, kan det resultere i, at vinylgulvet får buler eller revner senere hen.
  2. Valg af korrekt type vinyl: Det er vigtigt at vælge en vinyltype, der er egnet til vådrum, og som er vandtæt og nem at rengøre. Der er forskellige typer vinylgulve, og det er vigtigt at vælge en type, der passer til den specifikke anvendelse og miljø.
  3. Montering af vinylgulvet: Vinylgulvet skal monteres korrekt for at sikre, at det holder i mange år. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger for korrekt montering og sikre, at det er tæt ved samlingerne og omkring rørgennemføringer og afløb.
  4. Tætning omkring rørgennemføringer og afløb: For at undgå vandlækager og fugtskader, er det vigtigt at sikre, at rørgennemføringer og afløb er tætte. Det kan kræve tætningsmaterialer, som fx silikone eller fugemasse.
  5. Vedligeholdelse af vinylgulvet: Vinylgulvet er let at vedligeholde, men det kræver stadig regelmæssig rengøring for at holde det pænt og rent. Det er vigtigt at undgå rengøringsmidler, der kan beskadige gulvet, og at sikre, at vand ikke står stille på overfladen.

Vi anbefaler altid at man får professionelle gulvlæggere til at klare opgaven, da man dermed er sikker på, at opgaven bliver udført korrekt. Desuden kan man spare en del penge på den lange bane med et gulv, der i mange tilfælde holder langt bedre. Der kan også være problemer med underlaget, væggene eller andet i rummet, som en dygtig gulvmand naturligvis vil pointere.

Få et tilbud på vinyl til vådrum

Lyder vi som den rette fagmand til at lægge vinyl i dit vådrum? Hos Nordentoft Gulve stræber vi altid efter at være så personlige og gennemsigtige i vores arbejde som overhovedet muligt. Håndværk er en tillidssag, og vi ønsker at du får en tryg oplevelse fra start til slut.

Kontakt os i dag hvis du går med drømmen om et flot nyt vådrum med lækkert vinyl. Vi vil altid gerne høre om dine ønsker, så tøv ikke med at ringe på telefon 20 96 78 28 eller sende en mail til lars@nordentoftgulve.dk, hvis vi skal have en uforpligtende snak.

Gulvlægger med speciale i vinyl

Vores anmeldelser fra Anmeld-håndværker

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 4 rum

Gulvet blev til super tilfredshed lagt hurtigere end lovet. Kvaliteten helt i top.
Pris indhentet fra anden side – Valgte at få udført arbejdet i timebetaling, Nordentoft arbejder meget stabilt og samvittighedsfuldt, så det er ikke et problem. Prisen hos Nordentoft viste sig at blive under halvdelen af alternativt bud.

Hjortehøjgaard ApS

Anmeld Håndværker logo

Gulve i 2 rum

Flink og høflig, smilende. Var hurtig til arbejdet og ryddede op efter sig.

Inger og Erling Petersen

Anmeld Håndværker logo

Gulvlægning

Fra første kontakt til afslutning af opgaven har vi været yderst tilfredse. Seriøs, kompetent og meget imødekommende. 5 stjerner herfra.

Anna-Theresia Knudsen

Anmeld Håndværker logo

Sildeben

Lars har bl.a. hjulpet med montering og slibning af sildeben, alt lavet til tiden og aftalt pris. Kan kun anbefale Lars.

Torndahl Gulve

Anmeld Håndværker logo

Lagt et nyt gulv

Alt er udført efter forudgående aftale tilfredsstillende.

Anna-Theresia Knudsen